Mediabase Station playlists

Opinions, comments, critiques, and what you hear is going on – post it, share it!
Post Reply
stormin-norman
Posts: 2
Joined: Sat Oct 03, 2009 1:46 pm

Mediabase Station playlists

Post by stormin-norman » Mon Dec 10, 2018 6:48 am

The Mediabase station playlists on All Access are not working this morning. They are not accessible-get an error message when trying to open them.

User avatar
jdenver
Posts: 104
Joined: Thu Apr 10, 2008 6:02 pm
Contact:

Re: Mediabase Station playlists

Post by jdenver » Mon Dec 10, 2018 7:46 am

We are checking into this right now.

User avatar
jdenver
Posts: 104
Joined: Thu Apr 10, 2008 6:02 pm
Contact:

Re: Mediabase Station playlists

Post by jdenver » Mon Dec 10, 2018 9:43 am

And the issue has been resolved. You can now see station playlists again!

darthbrett1978
Posts: 3
Joined: Fri Apr 22, 2016 4:50 am

Re: Mediabase Station playlists

Post by darthbrett1978 » Sat Jan 05, 2019 3:00 pm

I noticed some of the station playlists are getting errors again in the last 3 days. It's a SQL error that states the following:

"Exception thrown in MySQL,.php on line 199
Error: SQLSTATE[22007]: Invalid datetime format: 1366 Incorrect integer value: ' ' for column 'rank_lw' at row 1"

User avatar
jdenver
Posts: 104
Joined: Thu Apr 10, 2008 6:02 pm
Contact:

Re: Mediabase Station playlists

Post by jdenver » Sat Jan 05, 2019 5:11 pm

Hi there ... I was able to click on calls and bring up a playlist on Mediabase through AllAccess.com

https://www.allaccess.com/mediabase/q/r ... on/WZNF-FM

Was this error on our site or the Mediabase site? Thanks!

darthbrett1978
Posts: 3
Joined: Fri Apr 22, 2016 4:50 am

Re: Mediabase Station playlists

Post by darthbrett1978 » Mon Jan 07, 2019 3:54 pm

Yeah, the links are working now! Woohooo!

When the links were not working, I was trying to access them via this site.

darthbrett1978
Posts: 3
Joined: Fri Apr 22, 2016 4:50 am

Re: Mediabase Station playlists

Post by darthbrett1978 » Thu May 09, 2019 10:05 am

Just a heads-up -- most, if not, all of the station playlists this morning are giving me an "HTTP 500" error.

Post Reply